Proeverijen
Slider

WIE ZIJN WIJ?

Aangenaam,

Wij zijn Max van Helvoirt en Sven van Breemen. Twee jonge ondernemers, met dezelfde visie, die in 2015 Diligence Cocktails oprichtten. Al van jongs af aan zijn wij bevriend. Max was vier en Sven nog maar drie jaar toen we elkaar ontmoetten en beide nog geen idee hadden dat een goede cocktail lekkerder is dan een glas ranja. Hadden we toen al geweten wat een cocktail was, dan hadden we op onze vriendschap geproost!

Als kleine jochies zeiden wij al: “Later als we groot zijn willen we ons eigen bedrijf.” Dat leidde ertoe dat we in september 2015 onze handtekeningen zetten onder ons eigen bedrijf. Diligence Cocktails was een feit. Alsnog proost!

We hebben allebei jarenlange ervaring in de horeca, daardoor weten wij als geen ander hoe je met gasten omgaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat interactie en gezelligheid voorop staan. Het doel? Onze gasten op een creatieve manier een onvergetelijke cocktailavond te bezorgen. Zo’n avond waar nog vaak over wordt nagepraat. Jouw tevredenheid is onze passie en daarin ontzorgen wij je graag volledig.

Wij bespreken graag uw wensen!

Met gastvrije groet,

Max van Helvoirt en Sven van Breemen